Celebracions i actes socials

CELEBRACIONS D’ANIVERSARI

Des de l’any 1992 (el qual es van celebrar els 10 anys de l’entitat), l’Associació celebra cada 5 o 10 anys l’aniversari de l’Associació.

 • 10è ANIVERSARI (1992):
  L’any 1992, en commemoració del 10è aniversari de l’Associació, es va organitzar un sopar a l’hotel Marina de Palamós. Van assistir la majoria dels associats, familiars i amics, com també autoritat local.

 • 15è ANIVERSARI (1997):
  Al mateix hotel (a l’hotel Marina) es va celebrar el 15è aniversari de l’Associació l’any 1997. Va ser un sopar semblant al 10è aniversari, amb presència d’associats, autoritats locals, família i amics.

 • HOMENATGE JORDI CROUS I A DON ANTONIO GONZÁLEZ-HUIX (2000):
  Tres anys més tard, es va fer un sopar amb els associats per homenatjar els socis Jordi Crous i Don Antonio Gonzálex-Huix. Van ser nomenats socis honorífics per la seva destacada col·laboració a l’inici de l’entitat.

 • 20è ANIVERSARI (2002):
  L’any 2002 es va celebrar el 20è aniversari amb un sopar a l’hotel Àncora de la Fosca.

 • 25è ANIVERSARI I PRIMERA FESTA POPULAR (2007):
  L’any 2007 es va celebrar el 25è aniversari de l’Associació. Aprofitant l’ocasió, es va organitzar i celebrar la primera Festa Popular de l’Associació. Prèviament es va celebrar amb un sopar amb els associats i després es va fer la primera festa. Aquí va començar la tradició de celebrar la Festa Popular any rere any.

Junta i alcaldessa

 • 30è ANIVERSARI (2012):
  Amb el 30è aniversari es va celebrar un dinar amb els associats.

LA FESTA POPULAR DE L’ASSOCIACIÓ:

A partir de l’any 1997 l’entitat decideix organitzar una festa amb ball a l’esplanada del moll vell davant de les nostres instal·lacions. L’acte festiu s’ha anat consolidant any rere any, i se celebra l’últim dissabte del mes de juliol.
La festa ofereix ball i servei de bar, obsequiant amb cada consumició un tall de coca de Sant Joan a tots els assistents. L’èxit del ball ha fet que cada any s’ha hagut d’ampliar el lloguer de taules i cadires, donat que la festa és per a tot el públic en general.